Munkácsy Mihály Katolikus Általános Iskola Balástya
+36 62/578-131 iskola@koznevelesbalastya.hu

Rajz 7.

  1. március 31. és április 7.

 Nagyon sok szép Munkácsy reprodukciót kaptam, de van, aki még nem küldte. Kérem mielőbb pótolja!

 KÉPALKOTÁS TÁRGYAKBÓL

Kell egy ötlet… Rakj ki tárgyakból egy új képet! Keress különböző, akár össze nem illő tárgyakat, eszközöket, és hozz belőlük létre egy teljesen új képet! Rakj ki tárgyakból egy fejet, egy tájképet, egy új dolgot! Lényeg, hogy gondolkozz, és alkoss, hozz létre egy új képet össze nem illő dolgokból!! Nézz körül a konyhaszekrényben, ruhásszekrényben, régi legós, rajzeszközös, vagy épp gombos dobozban, felhasználhatsz mindent, ami épp a kezed ügyébe akad… Nem árt, ha kerítesz a fotó elkészítéséhez egyszínű terítőt, asztallapot, papírt, padlót, amire leteszed, összerendezed a tárgyakat, mindenképp semleges hátteret válassz!!
Egy a kérés, a látott ötleteket felhasználhatod, de módosíts rajtuk!
A feladat érthetőbb lesz, ha megnyitod a linket: https://hu.pinterest.com/kapamel/fot%C3%B3-sz%C3%BCrre%C3%A1l/

Az elkészített alkotást fényképezd le, adj címet és nevezd át erre a fájlnevét! Egy e-mailben küldd el a digitalismana@gmail.com címre április 14-ig! A kísérő levélben írj arról, hogy hogyan tetszett ez a feladat és végül írd alá, hogy be tudjam azonosítani a munkád.

A képeknek helyettesítő szöveget kellene megadni, ami a kép tartalmát mutatja be röviden.  Ha nem írsz hozzá ilyet, jelöld be, hogy díszitésre használt kép.