Munkácsy Mihály Katolikus Általános Iskola Balástya
+36 62/578-131 iskola@koznevelesbalastya.hu

Irodalom 5.

Petőfi: János vitéz

Ismétlés

Ma egy ismétlő, gyakorló feladatlapot kell megoldanotok a Redmenta.hu oldalon. Történelemből már írtatok ott dolgozatot, tehát ismerős. Aki már regisztrált, csak be kell lépni a meglévő E-mail-címmel és jelszóval. Ezután csatlakozás a magyaros csoporthoz a következő DIREKTCÍM bemásolásával:

5amagyar345601

Az ugrás gombra ne felejts el kattintani! Ha sikerült, látom a jelentkezésedet, és beveszlek a csoportba. Ha segítségre van szükség, írjatok Messengeren!

A feladatlapot 11-12 óra között lehet elkezdeni. Ha már elkezdted, 30 perced van a megírására. Mivel ez nem dolgozat, készítsd elő a János vitéz 14-18. részét, közben belenézhetsz.

A pontos eredményt és a megoldásokat csak akkor fogod látni, ha mindenkiét átnéztem, javítottam, jóváhagytam. Az osztály csoportjába fogok írni, ha készen van. Jegyet nem kaptok, pontozással fogom értékelni.

 A keddi óráig a következő ismétlő feladatokat kell megoldani, lefényképezni és elküldeni csatolva a digioktataszsu@gmail.com  címre. Tollal írjatok, különben nem látszik.